Samsung Galaxy J5 впечатлява с издръжлива батерия

Ако търсите смартфон с издръжлива батерия, то непременно трябва да обърнете внимание на Samsung Galaxy J5 2016. Капацитетът на батерията е 3100mAh и демонстрира завидна издръжливост при тестовете, на които е подложена. Смартфонът позволява да сърфирате с интернет чрез Wi-fi цели 12 и 38 минути само с едно зареждане, което не е за подценяване.

Но ако искате да почувствате още по-осезателно силата на батерията, то тествайте устройството за гледане на видео. Вие ще се радвате на впечатляващите 20 ч. и 30 мин. без прекъсване. Малко са мобилните устройства, които могат да се похвалят с такива високи резултати. Ако играете на 3D игри, то издръжливостта ще бъде почти 6 часа, според проучванията.

Galaxy J5 2016 е претендент за смартфон с най-издръжлива батерия. Разбира се, предимствата му далеч не свършват дотук. Потребителите ще се радват и на великолепно зрително изживяване, което идва със съдействието на 5 инч. дисплей SUPER AMOLED и 13 мегапикселова универсална камера, с която може да правите страхотни снимки и видеоклипове в HD формат.

Геймърите също няма да останат разочаровани от представянето на смартфона, тъй като високата производителност на хардуера ще им помогне да се насладят на любимите си заглавия, без да има никакви проблеми с бавене, забива или лоша картина. Още повече, че те могат да играят продължително време, като не се налага постоянно да зареждат батерията.

Благодарение на процесора с 1.2 GHz Quad Core и 1.5 GB RAM вие ще се чувствате доста комфортно, когато употребявате този смартфон. Съществува и свръхенергоспестяващ режим, който ви помага да изключите ненужните функции и програми, за да получите още време за използване на батерията. Това е още един плюс в графата на тази елегантна технология.

С издръжливата си батерия и мултимедийните си възможности Samsung Galaxy J5 2016 се превръща в един от най-търсените смартфони към днешна дата. Не го подминавайте, ако искате да получите високо качество на достъпна цена.