Представяме Ви Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi Pocophone F1 се появява за пръв път през 2018 година и завладява сърцата на потребителите. Този смартфон на китайския бранд „Сяуми корпорейшън“ се отличава с бърз процесор, достатъчно памет, перфектна камера и много други екстри, за които ще стане въпрос по-долу в тази статия. А сега насочваме вниманието ви към характеристиките на устройството.

Характеристики на Xiomi Pocophone F1

 

Сравнително новият модел смартфон на Xiaomi предлага на потребителите процесор Osta-core (8-ядрен процесор – 4×2.8 GHz Kryo 385 Gold & 4×1.8 GHz Kryo 385 Silver), като потребителите могат да изберат модел с 8GB или 6GB оперативна памет. Ползвателите на устройството избират и подходяща за нуждите им системна памет 64, 128 и 256 гигабайта. Разбира се, на ваше разположение е и micro SD slot за допълнителна памет, която можете да използвате.

Дисплеят на телефона е 6.8 инча, което се равнява на 18,8 сантиметра. Устройството работи с резолюция 2,246×1,080px като изображенията с изключително чисти и детайлни.

Графичното ядро, което използва Pocophone f1 е Адрено 630 признато в световен мащаб. С него обработката на видео и изображения става детска игра. 12 мегапискеловата основна камера се грижи за кристално ясните снимки и клипове , като е прибавен 5 mp сензор за дълбочината на фотографиите и допълнителните ефекти. Предната камера е 20 мегапиксела.

Батерията на Pocophone F1 издържа близо 26 часа в режим на разговори, 12 часа при гледане на видео и 14 часа при сърфиране в интернет. С помощта на USB зарядното, устройството може да се зареди от нула до тридесет процента за по-малко от половин час, което е много добре.

За сигурността на смартфона свидетелстват опциите за пръстов отпечатък, лицево разпознаване, патърн и не на последно място вкарването на класическия PIN код.

Каква е цената на Xiaomi Pocophone F1?

Xiaomi Pocophone f1 приспада към средния клас смартфони, като това е определящият фактор за неговата цена. Ако обаче се вгледаме добре в хардуерните характеристики на това мобилно устройство, ще установим, че то може да се конкурира и по-реномираните и скъпи смартфони на пазара. Цената на телефона в България се върти около 570 лв. в зависимост от търговеца.

Срещу тази сума получавате иновативен смартфон, който освен уникални способности за възпроизвеждане на снимки и видео, ще ви позволи да използвате най-новата версия на Android, без да имате проблеми със забавяне на приложенията и различните софтуери. Иначе казано с този телефон можете да се забавлявате, и да работите лесно, спокойно и удобно.

Защо да изберем Xiaomi Pocophone f1?

Това е едно от най-добрите мобилни устройства в средния клас за 2018 година. В случай, че желаете стабилен смартфон, който да ви осигури пълни екстри, то със сигурност този модел на китайската компания, ще бъде правилният избор за вас. Разбира се, ако имате много високи изисквания и претенции, може да се насочите към друг модел смартфон, но със сигурност няма да останете разочаровани от характеристиките и възможностите на новия Pocophone F1.

В обобщение ще напишем, че Xiaomi отново надминаха себе си с този мобилен апарат и за това написахме тази статия, с която ви информираме за едно истинско бижу, което може да се намери на достъпна цена и да ви предостави последните иновации в сферата на смартфоните.

 

Вашият коментар