таблет

Представяме ви супер таблета Samsung Galaxy View (SM-T670)

Хората имат различна гледна точка относно, що е то голям таблет. Вероятно това се отнася работната площ, с която разполагат. По стандарт таблетите биват 10.1 инчови дисплеи, които не са малки, но понякога не са достатъчни. Разбира се, има решение и на този въпрос и той се крие в продукта Samsung Galaxy View, който идва при вас с 18.4 инчов дисплей.

Интересното е, че Samsung Galaxy View поддържа 3 различни трансформации, което го прави по-специален от обикновените таблети, които сме свикнали да виждаме по магазините за техника. Той може да стои изправен, за да гледате видеоклипове, филми и  телевизия, а също и да е леко повдигнат при четене на документи или електронни книги.

18.4 инчовият дисплей Full HD е перфектното мултимедийно решение за вас. Тук геймърите се наслаждават на любимите си игри, а киноманите гледат филми с перфектно изображение. Разбира се, сърфирането в мрежата е повече от приятно, тъй като картината е страхотна.

Процесорът на таблета е 8 – ядрен Exynos, който ви осигурява нужната бързина за различните операции. Графичната карта Mali-T720MP2 е достатъчна за нуждите ви, тъй че въобще не се притеснявайте относно нейните възможности. В добавка идват и 2GB RAM, с чиято помощ ще се радвате на високите възможности на мобилното устройство.

Не на последно място слагаме и батерията. Тя е с капацитет 5700mAh, което значи, че може да сърфирате в мрежата 8 часа, и да гледате видео също 8 часа без никакво прекъсване. Любителите на музиката могат да слушат песни цели 299 часа, а това е просто прекрасно за тях.

За операционна система на Samsung Galaxy View (SM-T670) е избрана Android 5.1 Lollipop, а от компанията предоставят допълнителни приложения, които облекчават вашата работа с устройството и я правят още по-приятна. Обобщаваме, че това е един супер таблет, който заслужава вашето внимание, още повече, че цената му е напълно достъпна за средния потребител в България и не само тук.