Лаптопи втора ръка

Онлайн магзаин за лаптопи и компютри, аксесоари и периферия Sokolec50.com предлага на Вашето внимание обновения си онлайн магазин.

Посещавайки сайта, Вие ще се уверите, че продуктите се показват по изключително удобен и лесен за разглеждане начин, подредбата на артикулите по категории е добра, улеснена и лесно достъпна за всеки тип потребитлеи – от ИТ експерти, до потребители с малки познания в областта на компютърните технологии.

Защо да поръчате лаптоп или компютър втора ръка, и каква е причината да предпочетете този тип компютър пред новия, ще разберете след малко.

На първо време, трябва да кажем, че хардуерът или работи, или не, с други думи, ако закупим един компютър от магазин, чисто нов, то този компютър вече става втора употреба, още в денят, при който е закупен.

Лаптопите и компютърните конфигурации  в магазин Соколец 50 са сравнително нови, в много добър външен вид, работено е на тях съвсем малко, а за сметка на това цената е много по-евтина, отколкото при новите компютри.

С други думи, ако сте собственик на компания с ограничен бюджет, спокойно можете да закупите за служителите си хардуер втора употреба.

За кой тип потребители е подходящ тоз и хардуер? За хора, работещи в областта на видео наблюдението, за компютри за работа на каса в супермаркети, за офиси, където служител ще ползва мейл и браузър, и други дейности, които не изискват супер мощни параметри, а обикновена офис дейност.

В обобщение, ако сте от тези потребители, които действат разумно, то ще разберете, че чрез хардуер втора ръка, можете да икономисате доста средства. Още един голям плюс при лаптопите втора ръка е това, че често той се предлага с лицензиран софтуер.  При новите компютри и лаптопи лицензираният софтуер е с около 200 лв. по-скъп, от този, който е с FreeDOS , например.

Често, компютрите втора ръка вървят с инсталирана операционна система, която е със закупен лиценз и може да се ползва от новите собственици.

Както сами виждате, плюсовете са много, а минусите – малко.

Вашият коментар