Как действа Facebook?

woman-1446557_960_720

В наши дни, всеки човек, включен в интернет ежедневно се занимава с поддръжка на фейсбук страници. Ако има останали шепа хора, които не поддържат такава страница, то те предизвикват най-малкото учудване какво точно с тях не е наред. С тази публикация ще разберете как работи най-голямата социална мрежа в света, как да се регистрирате и какво може да правите на нея след това.

Един от основателите на фейсбук, който е и главен изпълнителен директор там – Марк Зукерберг, споделя, че „Давайки на хората силата да споделят, ние правим света по-прозрачен.” По отношение на други подобни сайтове за свързаност между хората, може да се окаже трудна задача да намерите хора с подобни на вашите интереси, хобита и каузи. Във фейсбук обаче вие лесно, достъпно и бързо можете да намирате съученици, приятели и роднински семейства, с които отдавна сте загубили контакт.

Идеята на основателите на сайта е била да се свържат студентите в Харвардския университет и да имат условия да поддържат връзка помежду си. В последствие, сайтът станал толкова известен, че в наши дни всеки човек, независимо в коя част на света живее, може да се свърже към него. Сайтът може да ви осигури платформа да говорите с ваши близки и приятели, да си уговаряте срещи, да споделяте събития и снимки от ежедневието си, да дабатирате по различни теми и да се запознавате с нови приятели.

Процесът на поддръжка на фейсбук страница започва с регистрацията, която е един изключително плавен процес. Вие можете да си направите собствена страница и да станете част от социалната мрежа с фантастичния брой от 1 млрд. потребители от целия свят. Когато станете регистриран член на фейсбук е ред да изпратите покани до ваши близки и приятели, за да станат част от вашата мрежа. Те съответно приемат поканите и вие можете да предложите техните имена на хората, които вече сте включили в мрежата си, да добавят новодошлите също и за техни приятели.

 

Вашият коментар