Lenovo Yoga 900s

Изберете Lenovo Yoga 900S-12 – елегантният лаптоп

Ако търсите лаптоп, който да ви предложи бърз процесор, достатъчно оперативна памет и детайлна картина, не подминавайте елегантния модел Lenovo Yoga 900S, тъй като той е едно чудесно решение на достъпна цена и може да се намери в България. 900S е усъвършенстван модел на версията от миналата година Yoga 900 с два различни процесора.

Потребителите могат да избират между процесорите Intel Core m7-6Y75 или Intel Core m5-6Y54. Графиката е осигурена от видеокартата Intel HD Graphics 515, която ви предоставя отлични възможности за мултимедия. Твърдият диск е с капацитет 256GB, а оперативната памет е 8GB.

12.5 инчовият дисплей е напълно достатъчен за вашите нужди. Разделителната му способност е 2560 х 1450 и ви осигурява различни ъгли на видимост. Теглото на преносимия компютър е 999 грама, което го прави лек и комфортен за носене навсякъде, където пожелаете.

С Lenovo Yoga 900S-12 вие може да се отдадете на гейминг, редакция на документи, сърфиране в интернет и дори обработка на графика. Възможностите на мобилната технология не са никак малки, тъй че включете този модел в бележника си, ако сте решили да купувате нов лаптоп за работа или удоволствие.

Мобилното предложение на Lenovo притежава батерия с капацитет 52Wh, която се държи много прилично и ви осигурява дълго време за работа. Не трябва да забравяме и качествения стерео звук, който получавате. Високите и средните честоти са максимално чисти, докато ниските не са много ясни. Разбира се, притежателите на компютъра ще се радват на добри звукови ефекти по време на игра и възможност за слушане на музика.

В обобщение

Yoga 900S е най-добрия продукт от серията Yoga. Той надминава очакванията на специалистите при направените тестове и заслужено попада в нашата рубрика за мобилни технологии. Не на последно място поставяме елегантната изработка и гъвкавия дизайн на ноутбука, която ще впечатли  и най-взискателните клиенти. Всичко останало оставяме на вашата преценка спрямо тази чудесна машина с марка Lenovo.